20 January 2023

SUND har fået styr på Absalon kursusrum 

ABSALON

Københavns Universitet satte i 2022 skarpt fokus på kursusrummene i Absalon med indførelsen af fælles principper.

Absalon

Formålet er at forbedre strukturen og brugervenligheden i Absalon-kursusrummene, så studerende og undervisere nemmere kan navigere i indhold og læringsaktiviteter.   

Center for Online og Blended Learning (COBL) inviterede i 2022 alle kursusansvarlige til et webinar og ligeledes tilbød COBL feedback og tips til at gøre kursusrummene endnu bedre og mere overskuelige for både undervisere og studerende.  

I alt har 412 kursusrum været gennemgået i foråret 2022 og 496 kursusrum i efteråret 2022, og de er blevet gennemgået i forhold til de nye fælles principper. 

 Læs mere om dem her samt om projektet. 

 De fire principper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har spurgt vores undervisere om en vurdering af egne kompetencer før og efter deltagelse i webinar og deres fokus på tydelig struktur og navngivning af indhold i Absalon.   

 Kompetencer Kompetencer

Projekt Absalon har i høj grad bidraget til, at undervisere er er bedre klædt på at udnytte de didaktiske og pædagogiske muligheder som ligger i struktureret brug af læringsplatformen.

 
COBL står fortsat til rådighed for at hjælpe med at udfordre og forbedre flere kursusrum i Absalon, så kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at udvikle dit Absalon kursusrum.  

 
COBL tilbyder desuden løbende workshops, hvor du som underviser kan lære mere om Absalons muligheder og hvordan man kan gøre de studerendes forberedelse endnu bedre og kursusrummene mere aktive. Hold øje med kalenderen.

Topics