23 April 2023

COBL’s Sommerskole – vi løfter sløret for programmet 

Sommerskole 2023

Vi er i fuld gang med at sammensætte et spændende program til årets sommerskole for undervisere på SUND, som går i luften i uge 33, den 15.-18. August.

sommerskole

Sommerskolen vil byde på en masse lækkerier som kan gøre vores dygtige undervisere på SUND endnu bedre. 

Et gennemgående fokus for sommerskolen, som vi især vil zoome ind på den første dag, er de studerende.

DAG 1 Her vil de studerendes oplevelser, engagement og forskelligheder være i centrum. Vi vil også gennemgå dilemmaer for og om studerende på SUND og har inviteret ”ægte” studerende med i panelet på dagen. 

DAG 2 sætter fokus på valget af medier som kan fremme konkrete læringsmål – i junglen af forskellige medier vil du få smagsprøver på forskellige medier og invitere til fælles diskussion omkring hvilke medier der passer bedst til hvilke formål. 

DAG 3 stiller vi skarpt på, hvordan du kan bruge forskellige undervisningsmetoder og værktøjer til at give din undervisning den bedste kvalitet. Vi vil bl.a. komme omkring hvordan du kan kommunikere med dine studerende gennem forskellige kanaler, give feedback og understøtte den enkelte studerendes læring bedst. 

DAG 4 zoomer vi ind på den rivende udvikling inden for kunstig intelligens (AI) og hvad den betyder for undervisningen. Vi fokuserer på hvordan du kan bruge AI som assistent, når du forbereder din undervisning, og på hvordan du kan inddrage AI i undervisningen, så både du og dine studerende arbejder kritisk og konstruktivt med den nye teknologi. 

Læs mere om COBL’s sommerskole for undervisere 2023 og tilmeld dig her

Topics