13 July 2018

37 publikationer om brug af læringsteknologi på SUND kurser

DecorativeFra Esben Østrup, ’Brug af videoer og online quizzer til histologiøvelser i veterinær anatomi’

Dyk ned i COBLs samling af SUND publikationer om brug af digitale teknologier i undervisningen og få indsigt i dine kollegers erfaringer og resultater. Blandt publikationerne finder du erfaringsbaserede artikler om bl.a. brug af peer-review i radiologiundervisningen, brug af patient case-videoer, læring fra simulationer sammenlignet med kliniske undersøgelser, brug af digitale afstemningssystemer i forelæsninger.

Samlingen indeholder foreløbig knap 40 titler, skrevet af undervisere fra SUND med afsæt i konkrete interventioner i undervisningen siden 2013.

Samlingen er frembragt ved søgning i REX og bliver til september 2018 til en søgbar publikationsliste, som løbende vil blive opdateret. COBL er derfor meget interesseret i at høre fra dig, hvis du kender til en artikel eller en poster om brug af online og/eller digitale teknologier i undervisningen, som ikke allerede findes i samlingen. Artiklen skal være publiceret af en SUND underviser, være baseret på undervisning på SUND og ikke være ældre end fra 2013. Send forslag til: henrik.bregnhoj@sund.ku.dk.