PowerPoint Lab

PowerPoint

HANDS-ON WORKSHOP: Vil du gerne forbedre dine PowerPoint-slides, så dine tilhørere både lærer mere og husker indholdet bedre - og du selv har det sjovere med at præsentere med PowerPoint?

Måske savner du inspiration, tid og feedback? For at komme rigtigt i gang, kan du nu deltage i et nyåbnet ’PowerPoint Laboratorium’, hvor du kan spørge om alt omkring præsentationer og få gode svar fra underviseren og de andre deltagere.

Vi prøver en ny form for workshop, som mere har form som et laboratorium – det vil sige, at der er ekstra meget plads til eksperimenter og nye ideer i et hands-on format. Alle arbejder med deres egne slides, men bliver også inspireret af korte oplæg, feedback og samtaler undervejs.

Du kan deltage hver måned

Laboratoriet bliver afholdt med omkring en måneds mellemrum, så det er muligt at deltage flere gange, hvis man har lyst til virkelig at komme i dybden med sine PowerPoint-slides. Det er tanken, at der er et nyt oplæg hver gang, og at deltagerne efterhånden kan fortælle om deres erfaringer med deres nye præsentationer.

Vi tager udgangspunkt i visuelle og kognitive regler for gode slides, og inddrager så også relevante erfaringer fra undervisere og andre oplægsholdere på universitet.

Der er kun plads til 20 deltagere i laboratoriet hver gang så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Ved at deltage i laboratoriet vil du:

• Få justeret dine PowerPoints i overensstemmelse med visuelle og kognitive regler. Regler, som er afprøvede, og som virker.
  • Kende forskel på dét, der virker, og dét, der ikke gør – og du vil have prøvet at fixe de værste uheld.
  • Kunne hæve dine PowerPoint-præsentationer til det næste niveau og få inspiration til at gå endnu videre.

Hvem kan deltage?

Alle ansatte på KU med ønske om at lære mere om visuel præsentationsteknik.

Deltagerforudsætninger

Har du deltaget i genåbningsworkshop eller andre sessioner, hvor arrangøren, Gert K Nielsen, har fortalt om ’Bedre PowerPoint’ er du klar til laboratorium. Har du ikke hørt noget om det før, forventes det, at du læser det handout, som du får tilsendt ugen før afholdelse.

Du vil også få en mail med opfordring om at sende et par af dine egne PowerPoint-slides før PowerPoint Lab-eftermiddagen. Nogle af de indsendte slides vil blive gennemgået og forbedret i ’laboratoriet’.

Varighed:

3 timer. En eftermiddag bestående af korte oplæg og god tid til hands-on læring.

Sprog:

Arbejdssproget i PowerPoint Laboratoriet er dansk de fleste gange.

Tidspunkt:

Du vælger selv hvilken dato - eller datoer - du vil tilmelde dig. Det gør du i selve tilmeldingsformularen.

Når du melder dig til, vil du få en kvitterings-mail. En uge før hvert ’PowerPoint Lab’ får du en invitation til at sende et par af dine egne slides. Du får også det handout, som beskriver de ideer og regler, som vi arbejder ud fra.

Afholdes: 23. maj / 24. maj

Tilmeldingsknap