My Study Group

Students

ONLINE-EVENT:

Få inspiration til, hvordan du kan bruge det digitale redskab ’My Study Group’ til gruppeinddeling af studerende


Som en del af projekt Gode Studieliv er det digitale redskab ’My Study Group’ udviklet.

My Study Group er baseret på den nyeste viden om samarbejde og er et digitalt redskab i Absalon til gruppeinddeling og understøttelse af gruppearbejde. My Study Group er udviklet til KU-studerende og er igennem de sidste 3 år tilpasset tilbagemeldinger fra undervisere og studerende.

My Study Group giver mulighed for dynamiske samarbejdspraksisser og -præferencer, da praktiske hensyn og diversitet i gruppen er afgørende for et godt samarbejde.

Funktionerne kan tilpasses forskellige undervisningspraksisser eller bruges som en standardløsning.

Vil du gerne høre mere om My Study Group? Og få tips og tricks til, hvordan du kan bruge værktøjet i praksis? Så tilmeld dig vores onlineevent, hvor Anna Fransgård (projektleder på My Study Group og vejledningsfaglig koordinator på SCIENCE) og Ruth Horak (Systemejer for Absalon og Chefkonsulent i US digital, FA) guider dig igennem My Study Group.

Program
• Baggrund: Studiegrupper og trivsel
• Idéen bag løsningen
• Demo – vi ser på My Study Group i Absalon
• Spørgsmål

Tid og sted: Zoom, tirsdag d. 3. oktober fra kl. 16 til 17.


Tilmelding: Tilmeld dig ved at skrive en mail til Gro Inge Lemcke Hansen, projektleder på projekt Gode Studieliv gro.hansen@adm.ku.dk. Du vil herefter få tilsendt tilmeldingsbekræftelse og zoomlink. Deadline for tilmelding: fredag d. 29. september kl. 12


Signup