Opdatér dit kursusrum på Absalon

DROP-IN WEBINAR: Få hjælp til hvordan du som underviser og kursusansvarlig kan indrette et godt kursusrum i dette hands-on webinar via Zoom.

Det kan være svært for de studerende at finde den viden, de har brug for om deres kurser, når de ser efter det i kursusrummene. Feedback fra de studerende under Corona undervisning viser endnu tydeligere end ellers, at organiseringen af og kommunikationen fra Absalonrum er vigtig for en god studieoplevelse.

De studerende efterlyser særligt en overskuelig struktur, så de kan finde kursusmaterialer og tydeligt kan se, hvad de skal gøre i forbindelse med hver undervisningsgang – online såvel som face2face. 

De efterlyser også aktiverende læringsaktiviteter som quizzer og gruppearbejde, o.l.

På denne hands-on workshop, får du gode råd og sparring fra COBL imens du selv arbejder på dit kursusrum, så det bliver overskueligt for både studerende og undervisere. Vi vil bl.a. følge Tjeklisten for overskuelige kursusrum i Absalon. Listen er udviklet for at gøre det let for kursusansvarlige at sikre kvaliteten af kursusrum.

Hvem er workshoppen for?

Workshoppen er for alle kursusansvarlige og andre, der normalt opsætter kursusrum i Absalon

Varighed:

2 timer

Sprog/Language:
This workshop is conducted in Danish or English, depending on the preferences of the participants. Please let us know beforehand if you would prefer this workshop in English.

 

Tid og Sted:

Dato: Fredag 21. januar 2022 kl 13:00-15:00

Vi ser gerne at du tilmelder dig workshoppen på forhånd, men du er også velkommen til at dukke op hvis du ikke har tilmeldt dig.

Workshoppen foregår på nedenstående Zoom-link.

Meeting URL:

https://ucph-ku.zoom.us/j/68806674059?pwd=UGl0N25CWGxNeGFrVTRDbEpQYlpJUT09

Meeting ID:

688 0667 4059

Passcode:

567892

 

For mere information, kontakt: Ulla Blomhøj eller Helle Lottrup Halkjær Rhode, COBL@sund.ku.dk

 Click to register